Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Voluntarii de la ”Apel la acțiune” le-au dus cadouri și au împodobit bradul de Crăciun cu copiii de la Centrul ”Speranța” din Carei
Asociația Apel la Acțiune  - Luni, 12 Decembrie 2022

“Voluntarii asociatiei “Apel la actiune” au făcut o supriza copiilor de la casa de copii “Speranta” din Carei. Cei 11 copii au cerut un brad mare pe care sa îl împodobească, iar voluntarii au îndeplinit aceasta dorința a lor.

Încărcați cu podoabe de pom, in cursul zilei de ieri voluntarii au ajuns la ei si au petrecut câteva ore impreuna. Bucuria a fost si mai mare când a sosit pizza si au servit masa împreuna.

Echipa “Apel la actiune” se va întâlni joi, 15 Decembrie, cu peste 350 de copii de la toate casele de copii din județ si copii din plasament la o super petrecere organizata in cinstea lor.

Printre suprizele pregătite se numără Caravana Anima si teatru de păpuși “Spiridus” si bineînțeles ca nu va lipsi nici așteptatul Moș Craciun.

Urmăriți pagina de Facebook a asociației “Apel la actiune” pentru a vedea poze si video de la petrecere. Cei care doresc sa susțină acest proiect o pot face accesand site-ul www.apellaactiune.ro sectiunea "donatii".

1469 vizite
Distribuie pe